Hoi allemaal,

 De maanden zijn voorbij gevlogen. De wereld staat op zijn kop en helaas is corona nog niet uit de wereld. Ondanks alle moeilijke situaties die ontstaan door dit virus zijn er ook hele bijzondere momenten geweest.
Een aantal weken geleden kregen we nieuws van de familie Middleway dat de moeder van Josline (oma van het stel) getroffen was door corona. Ze had al een zware longaandoening waarvoor ze meerdere malen in het ziekenhuis had gelegen en zuurstof toegediend kreeg. Door het coronavirus kwam ze in het ziekenhuis terecht. De situatie zag er slecht uit. Samen met collega’s uit Zuid Afrika, de kerk en mensen uit onze gebedsapp hebben we voor hen gebeden. Nog geen week later werd ze uit het ziekenhuis ontslagen en gaat het weer een heel stuk beter met haar. Prys die Here!

Meer weten over hoe de afgelopen weken eruit zagen?
Klik hier om de nieuwsbrief te lezen meer  >>>