Hallo allemaal!

Hier is dan de eerste nieuwsbrief vanuit Zuid Afrika na een lange tijd in Nederland. De reis is goed verlopen en we zijn ondertussen alweer twee weken in Zuid Afrika. Direct de eerste week nadat wij waren aangekomen, kregen wij training van de organisatie Ambassadors. Deze training gaat over het coachen van coaches. Verder hebben wij in de afgelopen twee weken veel collega’s, vrienden en bekenden weer kunnen zien, we hebben al voetbaltrainingen mogen gegeven en Joline heeft model gestaan voor een bruidsjurken fotoshoot. Ook hebben we een huis gevonden in Muizenberg op 200 meter afstand van ons werk en zijn weer op zondag naar onze kerk toe geweest. En… in de laatste weken voor ons vertrek heeft een gemeente uit Voorthuizen ons uitgezonden als één van hun zendingsparen. 

 Nieuwsgierig?
 Lees hieronder verder 😉>>>